İstikbal Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 3523202562
WEB http://istikbal.meb.k12.tr
Adres : Gülük Mh. Yunus Emre Bulvarı Leblebiciler Sok. No4 Melikgazi KAYSERİ
VİZYON : Milli ve manevi değerlerini ve kimliğini kaybetmeden evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, ülkemizde kendi alanında eğitim veren liselerle rekabet edebilen, kendi alanında üniversiteyi hedefleyen, kendi kendine yetebilen girişimci, bir birey olduğunun farkında olan, toplum ve ülke sorunlarına duyarlı, bireysel ve grupsal haklarını bilen ve arayan, marka olmayı ilke edinmiş, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim-öğretim ortamı oluşturmak.
MİSYON : Öğrenmeyi temel gereksinim olarak kabul eden, Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkelerine uygun olarak, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, öğrencilerinde pratik zekâyı açığa çıkarmaya çalışan eğitim-öğretim hizmeti sunan, her alanda etkin ve kendine güvenen, farklı ve bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, bilim ve teknolojiden yararlanmasını bilen, gelişmelere açık, üretken, yaratıcı, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere önem veren, bilinçli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : ikili
Kantin:
Yemekhane :